•  

  Kaart Zuid-Amerika 

   


 • Advertentie

 • Goede advertentie? Klikken helpt site te verbeteren.


 • Kaart Zuid-Amerika | Je gaat backpacken in Zuid-Amerika en je wilt zelf dit veelzijdige continent gaan ontdekken, maar je weet niet waar alle bezienswaardigheden en de mooiste landen, steden, rivieren en bergen precies liggen. Met behulp van deze kaart kun je snel zien waar alles ligt. Ook kun je goed de grootte van de landen zien en de afstand tussen de gebieden waar je graag heen wilt. De afstand kan soms verraderlijk zijn omdat niet elke afstand even makkelijk te bereizen is door gebergtes of beperkte mogelijkheden m.b.t. vervoer. Zo zal de afstand die je met de trein af moet leggen (omdat bijvoorbeeld een binnenlandse vlucht op die route niet mogelijk is) altijd langer duren dan een route waarop een binnenlandse vlucht wel mogelijk is. Met behulp van deze kaart kun je een inschatting maken hoe lang je nodig hebt om het land door te reizen.

  Hoe gebruik je de kaart?

  Gebruik de + en de - knop die je rechtsonder in de kaart ziet staan, om in of uit te zoomen en bekijk de kaart in kaart vorm of satelliet vorm door linksboven voor de soort kaart te kiezen. Je kunt door de kaart vast te klikken met de linker muis knop de kaart verschuiven.


 • Advertentie

 • Goede advertentie? Klikken helpt site te verbeteren.


 • Talen, kaart en hoofdsteden Zuid-Amerika  Er wordt in heel veel landen in Zuid-Amerika Spaans gesproken. er zijn een aantal uitzonderingen, zoals bijvoorbeeld Brazilië. In Brazilië wordt er Portugees gesproken, in Frans-Guyana Frans, in GuyanaZuid-Georgia en op de Falklandeilanden Engels en in Suriname is de gesproken taal natuurlijk Nederlands. Voor de rest wordt er in alle andere landen Spaans gesproken. Bekijk de kaart welke landen dat zijn. Je zal tijdens je backpack avontuur in Zuid-Amerika in sommige delen van Zuid-Amerikaanse landen nog oude inheemse talen horen, zoals Guaraní en Quechua. Spaans kun je jezelf nog wel een beetje aanleren, maar voor deze inheemse talen ligt de moeilijkheidsgraad toch een stukje hoger. Dan even over de hoofdsteden van de Zuid-Amerikaanse landen. Heb je onze blog post over de hoofdsteden van Zuid-Amerika al gelezen? Zo niet, bekijk dan even deze video en je weet gelijk alle hoofdsteden van Zuid-Amerika. Wist je bijvoorbeeld dat La Paz niet de hoofdstad van Bolivia is? Zie in de video wat wel de hoofdstad van het prachtige land Bolivia is.


 • Kaarten Zuid-Amerika reisroutes

 • Backpacken Zuid-Amerika kaart van een route door Argentinië

  Deze kaart van Argentinië geeft een mooie reisroute weer die je langs prachtige hoogtepunten van Argentinië brengt. Zo ga je naar Buenos Aires, de Iguazu falls, Salta, Cafayete, Mendoza, Bahia Blanca, Bariloche, El Calafate, Ushuaia, Puerto Madryn en Mar del Plata.

  Bekijk de kaart van onze Argentinië reisroute tip

 • Backpacken Zuid Amerika - Bolivia

  Deze kaart van Bolivia toont je onze backpack reisroute door het indrukwekkende backpackland Bolivia brengt je langs de hoogtepunten van het land zoals o.a. La Paz, Rurrenabaque, Cochabamba, Chiquitania, Sucre, Santa Cruz de la Sierra, Samaipata, Potosi en de indrukwekkende zoutvlakte van Salar de Uyuni.

  Bekijk de kaart van onze Bolivia reisroute tip

 • Route om te backpacken door Brazilië

  Onze kaart van Braziliè geeft je een weergave van een geweldige reisroute. Je krijgt meer dan alleen zon, zee en strand te zien. Deze reisroute komt langs Fortaleza, Fernando de Noronha, Recife, Salvador, Rio de Janeiro, Paraty, Sao Paolo, Foz de Iguazu, Campo Grande, Pantanal en Manaus.

  Bekijk de kaart van onze Brazilië reisroute tip

 • Route om te backpacken door Chili

  Op deze Chili kaart staat onze reisroute tip voor Chili weergegeven. De mooie route die we voor je hebben uitgestippeld brengt je naar de meest mooie highlights van het land, zoals Santiago, The Lakes District, Chiloé, Puerto Natales, Punta Arenas en Puerto Williams, het meest zuidelijke punt van Chili.

  Bekijk de kaart van onze Chili reisroute tip

 • Route om te backpacken door Colombia

  Deze kaart van het steeds populairder wordende land Colombia heeft je veel te bieden. Onze reisroute kaart geeft een route weer die je o.a. brengt naar hoogtepunten van het land, zoals Popayan, San Agustin, Bogota, Medellin, Zona Cafetera, Cartagena, Parque Nacional Tayrona en San Andrés en Providencia

  Bekijk de kaart van onze Colombia reisroute tip

 • Route om te backpacken door Ecuador

  De kaart van Ecuador beslaat natuurlijk ecuador en niet te vergeten de Galapagos eilanden, die bij Ecuador horen. Ecuador heeft backpackers dus ontzetten veel te bieden. De route brengt je o.a. langs de Galapagos eilanden, hoofdstad Quito, de Cotopaxi vulkaan, Otavalo, de Amazone vanaf Yusuni, Banos, Montanita en Cuenca.

  Bekijk de kaart van onze Ecuador reisroute tip

 • Route om te backpacken op Paaseiland

  Op de kaart van Paaseiland hebben we een mooie reisroute voor je uitgestippeld. Deze reisroute brengt je langs hoogtepunten zoals, Ahu Akivi, Tahai, Hanga Roa, Orongo en de Rano Kao vulkaan, Rano Raraku Quarry, Tongariki, Anakena en ook nog naar het hoogste punt van Paaseiland, Terevaka.

  Bekijk de kaart van onze Paaseiland reisroute tip

 • Route om te backpacken door Peru

  De kaart van Peru met onze backpack reisroute tip geeft een route weer door het prachtige land Peru en zal je naar enkele hoogtepunten van het land brengen, zoals Cusco, Puno, Titicacameer, Arequipa, de Ica regio, Lima, Huarez, Mancora en Iquitos, de stad die de poort vormt naar het Peruaanse deel van de Amazone.

  Bekijk de kaart van onze Peru reisroute tip

 • Route om te backpacken door Peru en Bolivia

  Een kaart van twee landen die je langs het beste van deze twee landen brengt. Dat is onze reisroute door Peru en Bolivia. De route brengt je langs de highlights van beide landen zoals Lima, de Ica regio, Cuscu, Arequipa, het Titicacameer, Rurrenabaque, La Paz, Sucre en last but not least Salar de Uyuni.

  Bekijk de kaart van onze Peru en Bolivia reisroute tip


 • Handige Zuid-Amerika kaarten? Deel via de social buttons (rechts)