•  

  Backpack reisroute Chili

    •  

  "Begin in Santiago, het middelpunt van Chili"

   

  Backpackroute Chili | Ga jij backpacken in Chili? Dan zal jij je reis hoogstwaarschijnlijk in Santiago beginnen, het middelpunt van het land. Vanaf hier vertrek je vervolgens naar het Zuiden of het Noorden. Heb je drie weken in Chili? Kies dan voor de onderstaande route vanaf Santiago naar. Santiago is de stad waar de meeste backpack routes in Chili beginnen, ook omdat het merendeel van de backpackers hier landt met het vliegtuig. Santiago ligt verstopt tussen prachtige bergpartijen met witte bergtoppen en een laagje smog. De grote stad is tevens ook de hoofdstad van het land.


 • Route om te backpacken door Chili

 • Backpack reisroute Chili


  Op naar het zuiden en start in de hoofdstad Santiago en vertrek in de richting van Antartica, langs groene landschappen, helderblauwe meren, witte bergtoppen en gletsjers. Je komt na Santiago langs The Lakes District, Chiloé, Puerto Natales, Punta Arenas en Puerto Williams.


 • Santiago


  Verstopt tussen witte bergtoppen en een laagje smog vind je de hoofdstad van Chili, Santiago. de stad Santiago ligt op 522 meter hoogte in de laagvlakte tussen kustgebergtes en de Andes. Vanuit Santiago begint je backpackreis door Chili.


  The Lakes District


  Een adembenemend mooi gebied voor de echte avonturiers. Van het raften op een wildwaterrivier tot het beklimmen van een actieve lava vulkaan en van het kamperen aan een meer tot het zonnen op een pikzwart strand aan een helderblauw meer. Chili’s Lake District heeft het allemaal.

 • Chiloé


  Een archipel bestaande uit zeven eilanden met Isla Grande de Chiloé als hoofdeiland. De regio kent een specifieke architectuur die zich onderscheid van de rest van Chili met honderden kleine houten kerken die zijn opgenomen in de UNESCO erfgoedlijst.

  Let op, om de volgende Zuidelijke bestemmingen van Chili te bereiken reis je over land via Argentinië. Doe je dit liever niet? Kies dan voor een van de dagelijkse vluchten van LAN Airlines.

  Puerto Natales


  Combineer dit tot een trip naar het schitterende Torres Del Paine nationale park in Chili’s Patagonië. De regio staat bekend om haar ijsrotsen, gletsjers en unieke wilde dieren die nergens anders te vinden zijn.


 • Advertentie

 • Goede advertentie? Klikken helpt site te verbeteren.


 • Punta Arenas


  Reis door naar Punta Arenas voor een bezoek aan het Magdalena Eiland en waggel hier samen met de Pinguïns het eiland af. Punta Arenas ligt Magallanes. Dit is meest zuidelijkst gelegen provincie van Chili. Hier vind je meer pinguïns dan mensen. Punta Arenas is hier de enige stad. Het weer is hier vaak guur (nat en koud). Dit gebied wordt ook weleens 'Het einde van de wereld' genoemd en wordt gekenmerkt door een ruig, en zeer slecht begaanbaar landschap. Punta Arenas telt ongeveer 125.000 inwoners.


  Puerto Williams


  Volgens Chili is dit het meest zuidelijke punt op aarde, waar de wereld zoals wij die kennen ophoudt en Antarctica begint. Puerto Williams is gelegen op het eiland Isla Navarino, gelegen tussen Vuurland (Tierra del Fuego) en Kaap Hoorn. Puerto Williams ligt aan het Beaglekanaal.


 • Video en kaart Chili

   


 • Voor jou ook interessant in Chili?

   


 • Goede Chili reisroute pagina? Deel via de social buttons (rechts)!