•  

  Backpack kopen

    • Backpack kopen | Iedere backpacker die naar Zuid-Amerika gaat heeft natuurlijk een backpack nodig. Backpacks zijn er in vele soorten en maten en het hangt er helemaal van af wat voor type backpacker je bent en wat voor backpackreis je gaat maken, welke backpack geschikt is voor jou. Het is erg belangrijk om grondig onderzoek te doen naar welke backpack je moet kopen, het is namelijk weken of soms zelfs maanden lang een belangrijk onderdeel van je. Je legt vele kilometers af met je bakpack op je rug door allerlei verschillende landschappen en het is dus belangrijk dat de backpack je als gegoten zit en dat hij comfortabel zit en blijft zitten als je hem langer dan een paar uur op je rug hebt.

  Bespaar niet en draag hem een dag om te testen


  Een dag proef backpacken in Nederland is daarom ook zeker aan te raden. Niets is namelijk zo vervelend als een backpack waar je je tijdens je backpackreis aan gaat ergeren. Dus onze tip is dan ook om zeker niet te besparen op je backpack en echt een goede aan te schaffen (het liefst van een bekend merk zoals Lowe Alpine, Highlander, Nomad, Deuter of Caribee). Een goede backpack kost al gauw €150 en voor de echte pro's betaal je zelfs meer. Bij o.a. Backpackspullen.nl en natuurlijk Bol.com heb je ruime keus aan daypacks, backpacks en veel meer. Ben je nog op zoek naar een goede backpackers jas? Denk dan eens aan een North Face jas.


 • Welke backpack kopen?


  Welke backpack moet je kopen? Dat is afhankelijk van de soort reis die je gaat maken en welke activiteiten je allemaal gaat ondernemen. Ga je heel veel lopen zonder tussenstops van meerdere dagen en neem je ook veel bagage mee, dan zul je een andere backpack moeten kopen dan wanneer je veel tussenstops maakt in steden en badplaatsen en langer op dezelfde plek verblijft.

  Maak een plan en personaliseer je backpack


  Wij raden je aan om tijdens de voorbereiding op je reis een reisplan op te stellen, waarbij je de belangrijkste activiteiten die je wilt gaan ondernemen op een rij zet. Zo kun je bepalen wat voor backpacker je bent en kun je op bijvoorbeeld backpackspullen.nl een aantal backpacks vergelijken die bij jou passen. De meeste backpackers kiezen er voor om twee backpacks te kopen een grote reis backpack en een "daypack", dat is een kleinere backpack voor korte trips en excursies die je tijdens je reis gaat ondernemen. Wil je landen vlaggetjes van de landen waar je geweest bent op je backpack stikken? Kijk dan eens op onze backpackflags pagina en personaliseer je backpack op deze manier.


 • Advertenties

 • Goede advertenties? Klikken helpt site te verbeteren.


 • Waar kan ik mijn backpack kopen?


  Uit eigen ervaring weten wij dat je goed online een backpack kunt vergelijken en kunt kopen op o.a. Bol.comDecathlon.nl, maar ook met Backpackspullen.nl hebben wij goede ervaringen. Hier heb je een ruime keus uit vele soorten backpacks en daypacks en kun je een keus maken uit vele merken in diverse prijsklassen. Backpackspullen.nl levert de spullen uit eigen voorraad en daardoor zijn ze in staat om je aankoop snel bij je af te leveren. Als je op werkdagen vóór 23.30 besteld, dan wordt de bestelling de volgende dag al bij je thuis afgeleverd! De mensen achter deze backpacksite zijn zelf echte reisliefhebbers en weten daarom precies wat jij nodig hebt om jou backpackreis tot een succes te maken! Dus bestel nu de perfecte backpack voor jouw reis.


 • Vrienden die een backpack nodig hebben? Deel via de social buttons (rechts)!