•  

  Backpackflags

   


 • Backpackflags | Ben jij een echte globetrotter en trek je al jarenlang de wereld over naar de mooiste landen en heb je vooral herinneringen aan bijvoorbeeld Brazilië, ChiliArgentiniëPeruBolivia en / of Colombia in de vorm van foto's en video's? Dan is het misschien leuk om daar nog iets aan toe te voegen in de vorm van vlaggetjes waardoor je altijd een klein stukje herinnering bij je draagt en ook naar de reizigers om je heen kunt laten zien waar je allemaal geweest bent.

  Steeds populairder


  Wij zien een duidelijke trend in de populariteit onder backpackers van deze backpackvlaggetjes (ook vaak backpackflags, backpackstickers of backpackpatches genoemd). Wij zien deze vlaggetjes steeds meer terugkomen op de backpacks van backpackers over de hele wereld. Als je het ook leuk vindt om je backpack te "versieren" met kleine vlaggen van landen waar je ooit geweest bent, dan is het wel zo mooi om alle vlaggetjes in dezelfde stijl te hebben. Wij raden je dan ook aan om al je backpackflags te kopen bij dezelfde aanbieder. Daarover kun je meer lezen op deze pagina. Heb je nou helemaal nog geen backpack? Neem dan eens een kijkje op onze backpack kopen pagina met tips en informatie • Backpackflags.com

   

  Een van de bekendste sites om hoge kwaliteit backpack vlaggetjes te kopen is Backpackflags.com. Dit is een internationaal platform waar je o.a. de beste reisverhalen met andere backpackers kunt delen en ook vele landenvlaggetjes kunt bestellen voor op je backpack. Backpackflags.com heeft een uitgebreid assortiment van maar liefst 290+ landen vlaggetjes. Alle vlaggetjes zijn online te bestellen en hebben allemaal dezelfde goede kwaliteit en dezelfde stijl. Backpackflags.com is wereldwijd de grootste site voor het kopen van ‘flagpatches’. Al meer dan 10.000 backpackers wereldwijd dragen de vlaggetjes van Backpackflags.com! Zij "vereeuwigden" hun reizen op hun backpack met vlaggetjes van de landen waar ze zijn geweest. Wil jij dat ook gaan doen? Neem snel even een kijkje op hun overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website die in drie talen beschikbaar is en alle gangbare betaalmethodes, zoals iDEAL, Paypal en creditcard accepteerd.


 • Waar kan je backpack vlaggetjes kopen?


  Vlaggetjes zijn online op meerdere websites te koop. Zo kun je bijvoorbeeld op AliExpress ook backpack vlaggetjes kopen. Vaak tegen een lagere prijs dan op Backpackflags.com. Maar bij AliExpress ligt de levertijd vele malen hoger en is het toch altijd maar weer de vraag of en wanneer je ze geleverd krijgt thuis. daarbij is goedkoop vaak ook duurkoop en verschillen de vlaggetjes die je daar kunt kopen van kwaliteit en van stijl. Bij Backpackflags.com koop je de backpackflags voor 3 euro per stuk en krijg je ook nog eens 10% korting op je bestelling bij besteding van 25 euro of meer. Bestel nu al je backpackflags in één keer.


 • Advertentie

 • Goede advertentie? Klikken helpt site te verbeteren.


 • Over Backpackflags.com

   

  Het leuke van het in Nederland gevestigde bedrijf Backpackflags.com is dat de oprichters ervan ook echt drie globetrotters zijn. Het zijn drie avontuurlijke reizigers die samen een missie hadden: het samen delen van de mooiste, leukste en meest bijzondere reisverhalen. Niet beperkt tot enkel Nederland, maar echt internationaal gericht op alle reizigers, backpackers en globetrotters ter wereld. Tijdens hun wereldreis wilde ze een aandenken hebben aan het land wat ze bezocht hadden, maar het liefst zo klein en zo ligt mogelijk. Wat komt er dan meer voor in aanmerking dan een backpack vlaggetje? Juist, niks. Dus kochten ze van ieder land dat ze bezochten een vlaggetje en naaide die op hun backpack. Zo ontstond het idee dan ook om hier een site voor te maken waarin ze iedereen ter wereld die dit ook wilde aan mooie backpackflags konden helpen.


 • Het leuke aan de backpackflags is ook dat de rugzakvlaggen een groot sociaal aspect hebben. Doordat andere reizigers zien waar je geweest bent komen gesprekken sneller en gerichter op gang. Want wat wil je altijd graag weten van de ander? Waar diegene vandaan komt, waar hij of zij al is geweest, waar ze nog heen gaan en wat er nog op hun bucketlist staat. Want niks is zo waardevol voor een reiziger om tips en info te krijgen over reiservaringen van andere reizigers. Door de patches op je rugzak zul je sneller in contact komen met mensen die je deze tips kunnen geven en beland je (indirect) door je backpackflags op de mooiste onontdekte stranden, de leukste rooftopbars en in de meest gezellige hostels. Wat wil je nog meer? Zie hieronder wat je kunt verwachten als je een pakketje besteld bij Backpackflags.com


 • Video Backpackflags.com (unbox)

   


 • Goede backpackflags info pagina? Deel via de social buttons (rechts)!