•  

  Over Backpackenzuidamerika.nl

    • Over ons | Leuk dat je Backpackenzuidamerika.nl bezoekt. Dé site over Zuid-Amerika, die wij hebben gemaakt voor Nederlandstalige backpackers. Met name Nederlanders en Belgen bezoeken de site voor informatie, tips en inspiratie. Wij spelen met de site in op de behoefte van de Nederlandstalige backpackers om zich goed voor te bereiden, voordat ze naar Zuid-Amerika vertrekken of voor gebruik van de site op locatie, als backpackers of andere reizigers op zoek zijn naar unieke informatie en uiterst bruikbare tips, video's of foto's.

  Maak van je reis meer dan een beleving 


  Om je goed voor te bereiden heb je behoefte aan informatie over de bestemmingen, maar ook informatie over vliegtickets, veiligheid, budget, accommodaties, inentingen, visums, beste reisperiodes en nog veel meer. Wij helpen je graag met de voorbereidingen op de reis van je leven! Hier maak je van je reis door Zuid-Amerika meer dan een beleving.


 • Liefhebbers


  Wij zijn liefhebbers van het mooiste continent ter wereld, Zuid-Amerika. Pure liefhebbers zijn we geworden, omdat we ons één voelen met de ruige natuur en de vele culturen die Zuid-Amerika rijk is. Tel daarbij het aangename klimaat bij op en de vriendelijke en gastvrije bevolking en je begrijpt ons gevoel. Toen wij onze eerste backpackreis naar Zuid-Amerika voorbereidde kwamen we er achter dat er online weinig tot geen Nederlandstalige informatie te vinden was. Toen hebben we besloten om te starten met een site waar we veel nuttige informatie op gingen verzamelen die jou van pas zullen komen bij het voorbereiden op jouw backpack avontuur. Trek jij binnenkort met je backpack naar de gletsjers in het zuiden of naar de prachtige berggebieden in het noorden met wilde jungles en rivieren en beleef je de mooiste avonturen die je met ons wilt delen door ze te publiceren op onze site? Laat het ons dan weten door contact met ons op te nemen via het contactformulier. • Goede site over backpacken Zuid-Amerika? Deel via de social buttons (rechts)!