•  

  Backpack reisroutes Zuid-Amerika

    • Backpack reisroutes Zuid-Amerika | Ze zijn er in vele soorten en maten en iedere backpacker wil vooral vaak zelf graag bepalen wat hij waar doet en voor hoe lang hij op een bestemming wil blijven. Daarom zijn onze reisroutes meer een leidraad voor backpackers die als basis kan worden gebruikt om er vervolgens een eigen invulling aan te geven. Al onze backpackroute suggesties voor de populairste Zuid-Amerikaanse landen hebben we daarom voor jou op een rij gezet op één overzichtelijke pagina. Klik op de afbeelding van het land hieronder waar je wilt gaan backpacken en bekijk de route die wij je aanbevelen en lees per stop meer over wat die stop je te bieden heeft. Door de route vooraf goed uit te stippelen bespaar je tijd en energie en kun je een goed plan maken en eventueel al een aantal hostels boeken die op de route liggen. Zo kan jij je voorbereiden op je backpackreis door Zuid-Amerika. Wil je een totaal overzicht? Bekijk dan onze Zuid-Amerika kaart.


 • Route om te backpacken door Argentinië

  Deze geweldige backpack reisroute brengt je langs prachtige highlights van Argentinië. Zoals Buenos Aires, de Iguazu watervallen, Salta, Cafayete, Mendoza, Bahia Blanca, Bariloche, El Calafate, Ushuaia, Puerto Madryn en Mar del Plata.

  Bekijk de Argentinië reisroute

 • Route om te backpacken door Bolivia

  Onze backpack reisroute suggestie door het prachtige land Bolivia brengt je langs o.a. La Paz, Rurrenabaque, Cochabamba, Chiquitania, Sucre, Santa Cruz de la Sierra, Samaipata, Potosi en de wereldberoemde eindeloze zoutvlaktes van Salar de Uyuni.

  Bekijk de Bolivia reisroute

 • Route om te backpacken door Brazilië

  Tijdens deze reisroute krijg je meer dan alleen zon, zee en strand te zien. Deze route brengt je naar Fortaleza, Fernando de Noronha, Recife, Salvador, Rio de Janeiro, Paraty, Sao Paolo, Foz de Iguazu, Campo Grande, Pantanal en Manaus.

  Bekijk de Brazilië reisroute

 • Route om te backpacken door Chili

  De reisroute tip voor Chili die we voor je hebben samengesteld brengt je langs een aantal indrukwekkende hoogtepunten zoals Santiago, The Lakes District, Chiloé, Puerto Natales, Punta Arenas en Puerto Williams, het meest zuidelijke punt van Chili.

  Bekijk de Chili reisroute


 • Advertentie

 • Goede advertentie? Klikken helpt site te verbeteren.


 • Route om te backpacken door Colombia

  Het steeds populairder wordende land Colombia heeft je veel te bieden. Onze reisroute brengt je o.a. naar hoogtepunten zoals Popayan, San Agustin, Bogota, Medellin, Zona Cafetera, Cartagena, Parque Nacional Tayrona en San Andrés en Providencia

  Bekijk de Colombia reisroute

 • Route om te backpacken door Ecuador

  Het land van de Galapagos Eilanden, dat is Ecuador heeft backpackers veel te bieden. Onze reisroute brengt je o.a. langs de Galapagos Eilanden, hoofstad Quito, de Cotopaxi vulkaan, Otavalo, de Amazone vanaf Yusuni, Banos, Montanita en Cuenca.

  Bekijk de Ecuador reisroute

 • Route om te backpacken op Paaseiland

  De reisroute op Paaseiland die we voor je hebben uitgestippeld hebben brengt je langs Ahu Akivi, Tahai, Hanga Roa, Orongo en de Rano Kao vulkaan, Rano Raraku Quarry, Tongariki, Anakena en langs het hoogste punt van Paaseiland, Terevaka.

  Bekijk de Paaseiland reisroute

 • Route om te backpacken door Peru

  Deze backpack reisroute door het prachtige backpackland Peru brengt je langs Cusco, Puno, het Titicacameer, Arequipa, de Ica regio, Lima, Huarez, Mancora en Iquitos, de stad die de poort vormt naar het Peruaanse deel van de Amazone.

  Bekijk de Peru reisroute

 • Route om te backpacken door Peru en Bolivia

  Het beste van twee landen, zo kunnen we deze reisroute door de landen Peru en Bolivia het best noemen. Het brengt je langs de highlights Lima, de Ica regio, Cusco, Arequipa, het Titicacameer, Rurrenabaque, La Paz, Sucre en Salar de Uyuni.

  Bekijk de Peru en Bolivia reisroute


 • Goede reisroutes Zuid-Amerika pagina? Deel via de social buttons (rechts)!