•  

  The North Face jas

    • The North Face jas | Elke backpacker die gaat backpacken in Zuid-Amerika en goed voorbereid op reis wilt gaan heeft er eigenlijk een nodig. Het is ook een van de meest gedragen merken in de backpack-en outdoorwereld. Als backpacker in Zuid-Amerika kun je eigenlijk niet zonder zo'n jas en het is eigenlijk een absolute must have om een goede heren of dames jas van The North Face te hebben, je weet immers nooit in wat voor omstandigheden je terecht komt en deze jassen beschermen je tegen vele weersomstandigheden.

  Ontwikkeld voor één specifiek doel


  Waarom zijn juist deze jassen nou zo goed voor backpackers die naar Zuid-Amerika gaan? Wij vinden ze ten eerste heel comfortabel zitten en dat komt met name omdat alle North Face jassen zijn ontwikkeld voor één specifiek doel. De jassen moeten voldoen aan de eisen van hun voornaamste doelgroepen, zoals alpinisten, backpackers en topsporters.The North Face beschikt over de juiste kennis en expertise om de beste jassen te ontwikkelen voor bijvoorbeeld extreme expedities door koude, natte en winderige gebieden, maar ook vervelende zandstormen zul je overwinnen in een North Face jas.


 • Welke North Face jas kopen?


  Verschillende factoren maken het lastig om een keuze te maken welke jas het best bij jouw backpack behoeftes past. Zo zijn er jassen in verschillende prijsklasses (tussen de €75 en de €800), stylen (korte rits, lange rits, bodywarmers), eigenschappen (ademend, climatch, compatibel met triclimate, donsvulling, DWR-afwerking, lichtgewicht, opbergbaar, rekbaar, synthetische vulling, UPF-bescherming, waterdicht, windbestendig, winddicht), groottes (XS, S, M, L, XL, XXL en 3XL), kleuren (zwart, blauw, grijs, rood, groen, geel , bruin en oranje). Belangrijk is dat je voorafgaand aan je backpack avontuur uitzoekt met wat voor weersomstandigheden je te maken denkt te gaan krijgen. De jas(sen) die je nodig hebt zijn afhankelijk van de soort backpackreis die je gaat maken en welke activiteiten je allemaal gaat ondernemen. Ga je veel koude, natte en wilde natuur gebieden opzoeken of juist warme en droge gebieden


 • Waar kan ik een North Face jas kopen?


  In Amsterdam, Utrecht en Roermond zijn fysieke The North Face stores die je kunt bezoeken. Ook zijn er fysieke winkels die North Face jassen verkopen, zoals De Bijenkorf, Bever en Kathmandu. Als je liever online winkelt, dan zijn er verschillende webshops waar je deze North Face jassen kunt kopen. Uit eigen ervaring weten wij dat je goed online een  jas kunt kopen op o.a. Bol.com. Hier heb je een ruime keus uit vele soorten North Face jassen en meerdere North Face backpackkleding en kun je een keus maken uit diverse prijsklassen. Bekijk hier de beste North Face jassen.


 • It's more than a jacket!!


 • Goede North Face jas pagina? Deel via de social buttons (rechts)!