•  

  Vliegtickets Peru

   


 • Vliegtickets Peru | Vliegen naar het prachtige land Peru, de parel van Zuid-Amerika! Dan heb je een vliegticket nodig en zul je er net als vele andere backpackers vaak voor kiezen om te vliegen op de hoofdstad van het land, Lima. Het vliegveld van Lima heet "Aeropuerto Internacional Jorge Chávez Airport" of ook wel "Lima Jorge Chávez Airport" en wordt op je vliegticket vaak aangeduid met de IATA code afkorting "LIM". Peru beschikt naast dit vliegveld over veel meer vliegvelden en je kunt er dus ook voor kiezen om niet naar de drukke hoofdstad te vliegen, maar naar de vliegvelden van Cusco, Arequipa of Iquitos. Echter, hier gaan vanaf Nederland geen directe vluchten naar toe, maar wel vluchten met één of meerdere overstap(pen). Vergelijk o.a. vluchten, prijzen en reistijden op vliegticket vergelijker Tix.nl of op Skyscanner.

 • Tix.nl is een partij die (zoals zij zeggen) vliegtickets verkopen "waar jij van houdt". Wij kunnen niet anders zeggen dat het een kwalitatief goede partij is met lage prijzen en goed ontwikkelde zoekfunctionaliteiten waar jij gebruikt van kunt maken bij het zoeken van de goedkoopst mogelijke long haul vluchten naar Zuid-Amerika.


 • Prijzen vliegtickets Peru

   

  Vliegen naar Zuid-Amerika is niet goedkoop. Ook als je vliegt op een luchthaven in Peru betekent dit vaak de grootste kostenpost, die het meest drukt op je budget dat je beschikbaar hebt om te gaan backpacken door dit unieke land. Als je op zoek bent naar een goedkoop vliegticket richting Peru, dan raden wij je aan om deze zoektocht het liefst zo vroeg mogelijk voor vertrek al te beginnen. Zo heb je lang genoeg de tijd om te zoeken en om prijzen te vergelijken van verschillende ticket aanbieders, vergelijk websites of prijzen van vliegtickets die rechtstreeks via de websites van de airlines te boeken zijn. Hoe eerder je gaat zoeken, hoe groter de kans op goedkope vliegtickets. De kans is dan namelijk groter dat je nog zoekt op vluchten richting Lima, Arequipa of Cuzco (al dan niet met tussenstops) waarbij de bezetting aan passagiers op de vlucht nog laag ligt. Over het algemeen geldt de regel dat als er nog veel stoelen niet verkocht zijn, dat de gemiddelde prijs van de vliegtickets dan een stuk lager ligt dan als 80% van de stoelen al verkocht zijn.

  Wij schrijven hierboven "over het algemeen geldt de regel" omdat wij zelf van mening zijn dat niets zo veranderlijk is als de prijs van vliegtickets. Er zijn dus geen sluitende regels waar je je aan moet houden om gegarandeerd de goedkoopste vliegtickets te boeken. Wij kunnen je enkel tips geven vanuit onze eigen ervaringen bij het boeken van vele vliegtickets richting diverse landen in Zuid-Amerika. Wat andere sites ook beweren, dit is de enige waarheid.


 • Wanneer is een vliegticket naar Peru goedkoop?

   

  Waar moet je dan aan denken qua prijs? Mocht je een vliegticket naar Peru vinden voor onder de €500, dan is dat goedkoop te noemen en moet je eigenlijk niet twijfelen, maar direct boeken (zo lang dat tarief er nog is, want die kan ook zo weer weg zijn). Tips om de kans te vergroten op een goedkoop vliegticket naar Peru zijn; zo vroeg mogelijk beginnen met zoeken en het liefst flexibel zijn in je reisdatum (niet vast zitten aan één vertrek en retour datum), Vliegen met één of meerdere overstappen, langere overstap/reistijden en met een andere airline dan KLM vliegen (zoals Air Europa, Iberia of Delta bijvoorbeeld). Mocht het je niet lukken om een vliegticket te boeken onder de €500 dan is het goed om te weten dat de gemiddelde prijs voor een rechtstreekse vlucht van Amsterdam naar een luchthaven in Peru tussen de €600 en de €850 is en soms zelfs nog hoger in populaire periodes.

  Rechtstreekse vluchten Peru

  Verder is het goed om te weten dat rechtstreekse vluchten vanaf Amsterdam naar Peru alleen met KLM te boeken zijn. Je kunt altijd nog zoeken op vliegtickets vanaf Belgische of Duitse luchthavens die redelijk in de buurt van Nederland liggen (Brussel, Düsseldorf of Frankfurt bijvoorbeeld) maar dat moet je er ook maar voor over hebben om nog 2 uur te reizen vanaf Nederland met auto of trein. Onze ervaring is wel dat vliegen op de hoofdstad Lima over het algemeen het goedkoopst is dan op de andere twee grote vliegvelden in Peru (Arequipa en Cusco), daar komt ook nog bij dat er op deze luchthavens geen directe vluchten op vliegen en dat daardoor de totale reistijd een stuk langer is dan als je naar Lima vliegt. Heb je al een vliegticket naar Peru geboekt en ben je nog op zoek naar een mooie backpack reisroute voor Peru? Bekijk dan hier onze reisroute tip voor Peru of wil je Peru graag combineren met Bolivia? Bekijk de tips voor een reisroute door Bolivia en Peru.

 •  Scan prijzen van de goedkoopste vliegtickets in Peru: Gebruik de vliegtickets vergelijker Skyscanner om de goedkoopste vliegtickets naar Lima, Cusco, Arequipa en nog veel meer luchthavens in Peru als eerst voor de beste prijs te kunnen boeken. Skyscanner is ook een handige website om de prijzen van binnenlandse vluchten in Peru te scannen. Goed om te weten is dat je niet boekt bij Skyscanner maar wel heel gericht en bij een onafhankelijke vergelijker zoekt. Zij zetten de beste prijzen van verschillende partijen overzichtelijk voor je op een rij.


 • Waarom vliegen naar Peru?

   

  Het onder backpackers enorm populaire land Peru loopt over van highlights en bezienswaardigheden waar je je ogen uit kijkt. Veel backpackers komen in Peru vaak tijd tekort. Dat zul je begrijpen als je alles wat wij over Peru op deze site hebben beschreven in wilt gaan plannen in je backpackroute. Dan heb je al snel een maand nodig om alles te kunnen bewonderen. En dan is er nog heel veel in Peru wat we nog niet beschreven hebben. In Peru kun je natuurlijk een bezoek brengen aan de droom van vele backpackers, Machu Picchu, maar ook aan andere prachtige plekken, zoals het Titicacameer, de Ballestas Eilanden, de Colca Canyon, de Heilige Vallei van de Inca's en nog veel meer. Of je nou lang in Peru blijft, of op doorreis gaat naar de rest van Zuid-Amerika? Je begint je backpack avontuur met het boeken van je vliegtickets naar Peru. Twijfel niet langer en ga het land Peru en de rest van Zuid-Amerika zelf beleven.


 • Vliegtickets Lima

   

  Zoals hierboven al beschreven, de meeste vliegtickets naar Peru die door backpackers worden geboekt, gaan naar een van de grootste en bekendste steden van Peru, Lima. Je stapt op in Amsterdam en na ongeveer 12 tot 13 uur ben je in Lima op het Lima Jorge Chávez vliegveld. De gemiddelde kosten voor een direct vliegticket naar Lima kost tussen de €600 en de €700. Mocht je een ticket spotten van onder de €650, leg het dan gelijk vast en wacht niet met boeken, want voor je het weet is het ticket weg en dit is echt een goede prijs voor een directe vlucht Amsterdam - Lima. De vliegtijd en de reistijd is bij een directe vlucht logischerwijs gelijk aan elkaar en ligt tussen de 12 en 13 uur. Voor een vlucht met één of meerdere overstappen op bijvoorbeeld de luchthaven van Madrid (MAD) of die van Parijs (CDG) zullen deze langer zijn (afhankelijk van het aantal en de duur van de overstap).


 • Jorge Chávez Lima Airport

   

  Jorge Chávez Airport (IATA code: LIM) is een vliegveld in Peru in de hoofdstad van Peru, Lima. Het is het grootste vliegveld in Peru en verzorgt zowel internationale als binnenlandse vluchten in Peru. Er is op deze luchthaven gratis WiFi, dus mocht je daar gebruik van willen maken, dan kan dat. De internationale luchthaven in Lima is vernoemd naar de Franse luchtvaartpionier Jorge Chávez, die van Peruaanse komaf was. Je vliegt naar Jorge Chávez Airport vanaf Amsterdam met de volgende airlines: KLM (rechtstreeks). Mocht je niet uitsluitend op zoek zijn naar directe vluchten naar Lima maar één of meerdere overstappen prima vinden, dan kun je ook vliegen met airlines als Delta Airlines, Air Europa, Iberia, Latam, Aerolineas Argentinas of British Airlines. Gebruik dan op de site van Tix.nl hun vliegtickets vergelijken tool en boek veilig en vertrouwd je tickets naar Lima.

  Reistijd besparen

  Wil je reistijd besparen en alleen zonder tussenstop vliegen, boek dan een direct vliegticket van Amsterdam naar Lima met KLM. Het vliegveld van Lima is druk en soms wat chaotisch, wat met name veroorzaakt wordt doordat het de enige internationale luchthaven van het super populaire land Peru is. Let ook goed op je waardevolle spullen, want op drukke plaatsen als dit moet je altijd op je hoede zijn voor zakkenrollers. Een transfer boeken vanaf Jorge Chávez Lima Airport naar je accommodatie waar je verblijft, boek dan vertrouwd en voor een goede prijs een Taxi.


 • Vliegveldinfo Lima Airport


 • Advertentie

 • Goede advertentie? Klikken helpt site te verbeteren.


 • Vliegvelden Peru kaart

    


 • Voor jou ook interessant in Peru?

   


 • Goede vliegtickets Peru pagina? Deel via de social buttons (rechts)!