•  

  Vliegtickets Bolivia

   


 • Vliegtickets Bolivia | Bolivia is een prachtig en groot land dat je veel kan bieden als je dit land aan doet tijdens het backpacken in Zuid-Amerika. In Bolivia kun je gaan genieten van de inheemse indianencultuur die er nog steeds hangt. Kijk hoe zij door de jaren heen een bijzonder en comfortabel bestaan hebben opgebouwd in het droge landschap met de mooiste uitzichten en speciale plekken die het land rijk is. Naast de prachtige zilvermijnen in Potosí heeft Bolivia je nog veel meer te bieden. Zo kun je bijvoorbeeld de binnenstad van Sucre bezoeken die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat of natuurlijk de wereldberoemde zoutvlaktes van Uyuni. Of je nou lang in Bolivia blijft of op doorreis gaat naar de rest van Zuid-Amerika? Je begint je backpack avontuur met het boeken van je vliegtickets naar Bolivia. Twijfel niet langer en ga het land Bolivia en de rest van Zuid-Amerika zelf beleven.


 • Tix.nl is een partij die (zoals zij zeggen) vliegtickets verkopen "waar jij van houdt". Wij kunnen niet anders zeggen dat het een kwalitatief goede partij is met lage prijzen en goed ontwikkelde zoekfunctionaliteiten waar jij gebruikt van kunt maken bij het zoeken van de goedkoopst mogelijke long haul vluchten naar Zuid-Amerika.


 • Vliegtickets La Paz

   

  De meeste vliegtickets naar Bolivia die door backpackers worden geboekt, gaan naar een van de grootste en bekendste steden van Bolivia, La Paz. Je stapt op in Amsterdam en na ongeveer 18 uur ben je in La Paz. Als je een vliegticket naar La Paz voor onder de €700 kunt boeken, wacht dan zeker niet langer en leg dit ticket direct vast. Vaak kost een ticket naar La Paz al snel rond de €850 of zelfs meer. De vliegtijd zal iets minder dan 18 uur zijn, maar omdat er geen directe vluchten vanaf Amsterdam naar La Paz gaan en je altijd minimaal één tussenstop moet maken (vaak in Lima, Peru) duurt de totale reistijd vaak uren langer. Een hele zit dus, maar een trip die zeker de moeite waard is. Je begint je backpackreis dan in deze bruisende Boliviaanse miljoenenstad, waar genoeg te doen is en je best even kunt blijven hangen, maar wij raden je aan om (zeker ook als je niet maanden gaat backpacken, maar weken) op doorreis te gaan, want Bolivia heeft zoveel meer te bieden dan alleen La Paz.


 • Advertentie

 • Goede advertentie? Klikken helpt site te verbeteren.


 • La Paz El Alto Airport

   

  La Paz El Alto Airport (IATA code: LPB) is een vliegveld in Bolivia nabij een van de grootste steden van Bolivia, La Paz. Het is het grootste vliegveld in Bolivia en verzorgt zowel internationale als binnenlandse vluchten in Bolivia. Er is gratis WiFi op deze airport, dus heb je internet nodig, dan kun je hier kosteloos gebruik van maken. Je vliegt naar La Paz El Alto Airport vanaf Amsterdam met o.a. de luchtvaartmaatschappijen Avianca, KLM en LATAM Chile (vaak in uitgevoerde combinatie vluchten). In deze combinatie vluchten brengt KLM je bijvoorbeeld van Amsterdam naar Lima en brengt Latam Chile je van Lima naar La Paz. Er gaan dus geen rechtstreekse vluchten vanaf Amsterdam naar La Paz en je zult dus altijd minimaal één keer moeten overstappen. Leuke weetjes zijn dat dit vliegveld het hoogst gelegen vliegveld ter wereld is. Het ligt namelijk op meer dan 4000 meter (4061 meter) hoogte en het ligt vrij dichtbij het centrum van de stad La Paz (op ongeveer 10 km). 


 • Santa Cruz Airport

   

  Santa Cruz Airport (IATA code: VVI) is een internationaal vliegveld in Bolivia. Het is samen met de "El Alto" luchthaven (nabij La Paz) de belangrijkste luchthaven van Bolivia. Ook luchthaven Santa Cruz, dat de naam Viru Viru International Airport draagt, verzorgt zowel internationale als binnenlandse vluchten in Bolivia. Je vliegt naar Viru Viru International Airport vanaf Amsterdam met o.a. de luchtvaartmaatschappijen Iberia, KLM, Avianca en Air Europa (ook vaak in uitgevoerde combinatie vluchten). In deze combinatie vluchten brengt KLM je bijvoorbeeld van Amsterdam naar Lima en brengt Avianca je van Lima naar Santa Cruz. Er gaan net als naar La Paz dus geen rechtstreekse vluchten vanaf Amsterdam naar Santa Cruz en je zult dus altijd minimaal één keer moeten overstappen. De totale reistijd van een vlucht van Amsterdam naar Santa Cruz (afhankelijk van hoe lang de overstap tijdens de tussenstop duurt) is gemiddeld zo'n 18 uur.


 • Vliegvelden Bolivia

    

 •  Vliegtickets voor alle vliegvelden in Bolivia: Bekijk hier beschikbaarheid en prijzen van vliegtickets naar alle vliegvelden waar je op kunt vliegen in Bolivia en de rest van Zuid-Amerika.


 • Voor jou ook interessant in Bolivia?

   


 • Goede vliegtickets Bolivia pagina? Deel via de social buttons (rechts)!