•  

  Vliegtickets Suriname

   


 • Vliegtickets Suriname | Een interessant land in Zuid-Amerika is Suriname. Niet het eerste land waar je aan denk als je wilt gaan backpacken in Zuid-Amerika. Echter is het een prachtig land met een zeer bruisende hoofdstad, Paramaribo. Ook avontuurlijk ingestelde backpackers zijn in Suriname in de snoepwinkel. Avontuurlijke activiteiten die je er als backpacker kunt ondernemen zijn survival tochten door het regenwoud, diverse vistrips en voor de mensen zonder geweten zijn er ook jaagtrips te ondernemen. Ook 4WD tochten door de jungle en trips met helikopters zijn mogelijk (de helikoptervluchten zijn wel prijzig). In Suriname wordt er ook veel gefietst door backpackers en andere toeristen. Deze fietstrips doen vaak de verlaten plantages nabij Paramaribo aan. Of ga je met een boottocht via de snel stromende rivieren het regenwoud in om kaaimannen en slangen te spotten? Kortom, genoeg avontuur te beleven in Suriname. Twijfel dus niet langer en boek je vliegtickets naar deze groene parel van Zuid-Amerika.

 • Tix.nl is een partij die (zoals zij zeggen) vliegtickets verkopen "waar jij van houdt". Wij kunnen niet anders zeggen dat het een kwalitatief goede partij is met lage prijzen en goed ontwikkelde zoekfunctionaliteiten waar jij gebruikt van kunt maken bij het zoeken van de goedkoopst mogelijke long haul vluchten naar Zuid-Amerika.


 • Vliegtickets Paramaribo

   

  Je vliegt op de luchthaven "Paramaribo Johan Adolf Pengel International Airport" als je naar Paramaribo gaat. De afkorting die voor dit vliegveld gebruikt wordt is (PBM). Het is de enige internationale luchthaven van Suriname en als je vanaf Nederland vertrekt naar Suriname, dan kun je dus ook alleen op dit vliegveld vliegen. Omdat Suriname in het noordelijke gedeelte van Zuid-Amerika ligt is de reisduur ook beperkt (slechts zo'n 9 uurtjes vliegen). Een andere naam die gebruikt wordt voor dit vliegveld is "Zanderij". Deze naam heeft het vliegveld te danken aan de omgeving waar het in ligt. Het vliegveld ligt in een gebied waar heel veel zand ligt (een soort savanne) en wordt omringd door een grote groene jungle. Vanaf Nederland vliegen de airlines KLM (KL) en Surinam Airways (SLM) rechtstreeks op Paramaribo-Zanderij International Airport (PBM). De luchthaven ligt ongeveer 45 km van de hoofdstad van Suriname, Paramaribo en krijgt jaarlijks meer dan 100.000 passagiers te verwerken. De officiële naam van het vliegveld is afkomstig van Johan Pengel is een populaire Surinaamse politicus en hij heeft de eer gekregen om de naam van het vliegveld te krijgen.


 • Advertentie

 • Goede advertentie? Klikken helpt site te verbeteren.


 • Zorg en Hoop airport

   

  Zorg en Hoop airport (IATA code: ORG) is een vliegveld in Suriname in de hoofdstad van het land, Paramaribo. Het is geen internationaal vliegveld zoals het "Johan Adolf Pengel International Airport" ook wel bekend als "vliegveld Zanderij". Dit vliegveld wordt met name gebruikt voor de kleinere vliegtuigen en korte vluchten naar kleine vliegvelden in het binnenland van Suriname en voor helikopters om er te landen en op te stijgen. Vanaf Zorg en Hoop airport is er één internationale verbinding met het in Guyana gelegen Georgetown (hoofdstad van Guyana). Je vliegt er heen met de luchtvaartmaatschappijen Gum Air en Trans Guyana Airways.


 • Vliegvelden Suriname

    


 • Goede vliegticket Suriname pagina? Deel via de social buttons (rechts)!