•  

  Waarom Peru hop gebruiken?

    • Peruhop.com | Ga je binnenkort backpacken in Peru of ben je er nu en ken je Peruhop.com nog niet? Daar moet dan maar snel verandering in komen wat ons betreft. Met Peruhop.com ben je geen typische toerist, maar een backpacker die het echte Peru gaat ontdekken. Heel simpel gezegd is Peruhop een "hop-on, hop-off" bus systeem dat je niet alleen enkel van A naar B brengt, maar je ook buiten de gebaande paden van Peru brengt.

  Begeleiding door een local

  Je wordt begeleid door een local die veel kennis heeft over de verborgen geheimen van dit prachtige land. Het Peruhop team bestaat uit maar liefst 50 locals die ontzettend veel weten over Peru. Stuk voor stuk houden ze van hun land en ook van Peruhop. Waarom? Peruhop zet zich ook in voor de lokale bedrijvigheid en bevolking, zodat niet al het geld in de zakken verdwijnt van de grote touroperators en reisbureaus. Ook weten zij dat Peruhop de veiligheid en de ervaring van de reiziger over backpacker hoog in het vaandel heeft staan en daar staan zij 100% achter. Klinkt goed, toch? En dat is het ook! Hoe werkt de Peru hop? Wij leggen je het aan de hand van simpele 5 stappen uit.


 • Advertentie

 • Goede advertentie? Klikken helpt site te verbeteren.


 • 1. De Peru hop pass


  Er zijn verschillende soorten passen waar je uit kunt kiezen bij Peruhop. Maak je keuze op basis van waar je wilt straten, wat je vervolgens wilt gaan bezoeken en hoeveel reistijd je in totaal hebt hiervoor. Zie op de passen pagina meer info over de passen.


 • 2. Maak en plan je reisplan


  Op Peruhop.com kun je gebruik maken van een handige "Plan je reisroute" tool. Op basis van je wensen stellen zij een logische reisroute samen. Voor elke type reiziger is er wat wils. Je kunt je route exact uitstippelen en zelfs accommodaties en extra activiteiten bijboeken of gewoon een pas gebruiken wanneer het je uit komt en je er zin in hebt. Voor elke type reiziger heeft Peruhop wel een pas die bij je past. Dat komt met name door de flexibiliteit van de passen. Er zijn ook mogelijkheden om via de email in contact te komen met de lokale experts van Peruhop, die kunnen je helpen helpen met alles wat je nodig hebt.


 • 3. Start je reis


  Op de stad Cusco in Peru na kan de Peruhop bus je ophalen bij je hotel, hostel of zelfs je Airbnb verblijfplaats en je start zonder gedoe aan het vervolg van je reis. Geef je verblijfplaats door aan Peruhop en zij halen je op. Waar je ook verblijft Peruhop haalt je er op. Let op, zoals hierboven al benoemd, de ophaaldienst wordt NIET aangeboden in Cusco. Dit komt doordat de grote bussen van Peruhop niet in het historische centrum van Cusco mogen rijden.


 • Advertentie

 • Goede advertentie? Klikken helpt site te verbeteren.


 • 4. Bepaal zelf wanneer je "hopt"


  Je hebt zelf in de hand hoe lang je bij een stop blijft hangen. Of je nou één dag, twee dagen een week of zelfs een maand wilt blijven, prima! Jij bepaalt bij Peruhop! De Peruhop is namelijk een pas die een heel jaar geldig is. Ideaal, toch? Het fijne daarvan is, is dat je geen problemen hebt met vaste schema's van tours of andere vervoersdiensten, je bent mega flexibel en kunt op plekken waar je komt zo lang blijven als je maar wilt. Of stel je wordt ziek, ziek dan lekker uit en ga dan pas weer reizen i.p.v. kosten wat het kost mee reizen met je geboekte trip. Het enige wat je in zo'n situatie hoeft te doen, is je aanmelden op je Peruhop Hop login-account. Eenmaal ingelogd kun je er je reisroute naar wens wijzigen. Precies wat je zoekt als je gaat backpacken in Peru.


 • 5. Maak je reis af


  Hoe leuk is het om na het afronden van uw reis een aandenken te krijgen? Veel backpacker zijn er gek op. En zeker als het gratis is. Na het afronden van je reis kun je een gratis Peruhop t-shirt ophalen in een van de kantoren in Lima of Cusco (T-shirts op basis van beschikbaarheid van de maten).


 • Goede Peru Hop pagina? Deel via de social buttons (rechts)!