•  

  Wereldkaart op hout of ander materiaal

    • Wereldkaart op hout, glas, aluminium of papier | Ben jij een "die hard" backpacker en heb je niet alleen de schatten van Zuid-Amerika gezien, zoals Machu PicchuSalar de Uyuni en het Titicacameer, maar ook nog een heel groot deel van de rest van de wereld en vind je het leuk om daar af en toe mee geconfronteerd te worden? Dan is een wereldkaart op hout misschien iets voor jou? Kijk dan eens voor inspiratie op fotos op hout. De laatste jaren is het onder globetrotters, backpackers en reisfanaten een trend geworden om aan de wand in je woon-, slaap- of werkkamer een aandenken te hangen van de reizen die je hebt gemaakt. Wat is er dan mooier om een grote wereldkaart op te hangen die ook nog eens een extra dimensie geeft aan je interieur.


 • Houten wereldkaart


  Een houten Wereldkaart is erg populair en die hebben wij zelf thuis ook aan de wand hangen, dus kunnen we je zeker aanraden. Maar wereldkaarten zijn er niet alleen in houten varianten, maar ze zijn online te bestellen in allerlei soorten en maten. Eigenlijk is er voor iedere inrichting wel een passende wereldkaart beschikbaar. Ieder werelddeel heeft zijn eigen verhaal en de plaatsen waar je bent geweest kun je op laten vallen door er een groene punaise in te steken bijvoorbeeld en de plekken waar je van droomt om ooit nog eens te bezoeken laat je opvallen door er een oranje punaise in te steken. Zo kun je door op deze bijzondere wanddecoratie naar de oranje punaises te kijken heerlijk wegdromen over een van je volgende reisbestemmingen. Naast de wereldkaart op hout zijn er nog veel andere materialen mogelijk voor een wereldkaart, lees snel verder om te lezen welke materialen dat zijn.


 • Wereldkaart materialen

   

  Naast een houten wereldkaart kan je de wereldkaart ook op andere materialen af laten drukken. Denk daarbij bijvoorbeeld eens aan canvas, papier / poster, aluminium of zelfs aan glas. Hoe vet is dat, een wereldkaart afgedrukt op glas. Een absolute eyecatcher voor in ieder huis. Iedere materiaalsoort heeft zijn eigen karakter en past het best bij een bepaalde stijl inrichting. Heb je een modern en strak interieur, dan past daar een wereldkaart op glas perfect bij. Maar heb je juist een meer landelijk interieur, dan is een wereldkaart op hout juist een goede match. Een trend van tegenwoordig zijn de interieurs die een industriële look hebben, daar past dan weer juist een aluminium wereldkaart bij. Kies het materiaal dat het best bij jouw stijl past en zorg er zo voor dat de wereldkaart goed tot zijn recht komt.


 • Advertentie

 • Goede advertentie? Klikken helpt site te verbeteren.


 • Wereldkaarten met een uniek uiterlijk

   

  Vaak wil je in je huis toch iets unieks aan de wand hangen. Een wereldkaart op hout, canvas, glas, papier of aluminium is dan misschien wel de eyecatcher waar je naar op zoek bent. Naast de keuze uit deze materialen is er ook genoeg keus in verschillende soorten wereldkaarten. Neem nou bijvoorbeeld de historische wereldkaart als je van "vintage" houdt. Ben je meer op zoek naar een meer hippe en aparte look van de wereldkaart, kies dan voor een trendy wereldkaart en leuk je wand op met een kaart met stippenpatronen of een waterverf wereldkaart. Bij dit soort wereldkaarten gaat het meer om het ontwerp dan om de informatie. Tot slot hebben we de geografische wereldkaart die misschien wel het meest interessant is voor globetrotters en backpackers. Op de geografische wereldkaarten zie je heel duidelijk de ligging van ieder land. Als dit is waar je naar op zoek bent, kies dan voor een normale wereldkaart met landnamen en hoofdsteden er in verwerkt. • Grote wereldkaart

   

  Is een eyecatcher niet genoeg voor jou, maar ben je echt op zoek naar iets dat veel meer opvalt, dan kun je overwegen om een nog meer in het oog springende grote wereldkaart te bestellen. Dan haal je een echt opvallende muurdecoratie in huis. Een grote wereldkaart kan zelfs een complete muur vullen. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een grote wereldkaart door middel van fotobehang op te hangen in huis. Een compleet bedekte muur met een wereldkaart klinkt misschien wat overweldigend, maar als je van uniek houdt, dan zal je het resultaat heel mooi vinden! Wij adviseren je dan wel om te kiezen voor rustige kleuren, zoals zwart en wit.


 • Advertentie

 • Goede advertentie? Klikken helpt site te verbeteren.


 • Een wereldkaart of stadskaart

   

  Persoonlijk zijn Wij helemaal fan van deze trend in interieur land! Is een wereldkaart iets te breed voor jou en heb je liever iets aan de wand hangen van je favoriete stad, dan kun je ook kiezen voor een wanddecoratie in de vorm van stadskaarten. Stadskaarten zijn hip en daarom ook leuk om als cadeau te geven aan familie of vrienden. Het zijn gedetailleerde weergaves van diverse steden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een weergave van de wijken in Amsterdam in zwart wit bijvoorbeeld. Wil je voorbeelden zien van deze super leuke en helemaal hippe trend. Dat snappen wij en daarom hebben we hieronder wat foto’s geplaatst ter inspiratie.


 • Goede wereldkaarten pagina? Deel via de social buttons (rechts)!