•  

  Vliegtickets Colombia

   


 • Vliegtickets Colombia | Als je wilt gaan backpacken in Zuid-Amerika kan het slim zijn om een ticket naar een noordelijk gelegen land in Zuid-Amerika te boeken. Bijvoorbeeld naar Colombia. Er zijn in Colombia vliegvelden waar directe vluchten op vliegen vanaf Nederland (met KLM) alleen is er dan altijd wel een tussenstop op de terugvlucht. Vaak vlieg je van en naar Colombia met een overstap in Spanje (Madrid) of Frankrijk (Parijs) bijvoorbeeld. Bij onderstaande online aanbieders kun je vliegtickets naar Colombia boeken en betalen met iDeal, creditcard en bij sommige ook PayPal. Waar we in Nederland maar een handje vol vliegvelden hebben, zijn er in Colombia tientallen. Het land is natuurlijk ook vele maken groter dan Nederland en dus zijn er ook meer vliegvelden nodig. Maar inmiddels zijn er maar liefst 52 vliegvelden in Colombia. De belangrijkste en meest populaire vliegvelden zijn de vliegvelden van Bogota, Medellin, Cartagena, Cali, Barranquilla, Perreira en Santa Marta.

 • Zij helpen je op én onderweg!

   

 • Vliegtickets Bogota

   

  De luchthaven waar je op vliegt als je naar Bogota gaat, heet El Dorado Airport. De afkorting voor deze airport die in je reispapieren en op je vliegticket staat is (BOG). Het is de populairste luchthaven van het land en veel backpackers vliegen vanuit Nederland naar Bogota om daar hun backpackreis te starten. 

 • Vliegtickets Medellin

   

  De naam van de luchthaven waar je op vliegt als je een vliegticket naar Medellin hebt gekocht, is Jose Maria Cordova. De afkorting voor deze airport die in je reispapieren en op je vliegticket staat is (MDE) dit heet officieel de IATA code. Het is op het vliegveld van Bogota na de populairste luchthaven van Colombia. 

 • Vliegtickets Cartagena

   

  Rafael Núñez International Airport is de naam van het vliegveld in Cartagena. De IATA luchthavencode voor dit vliegveld is CTG. Het is een hele populaire en kleurrijke stad in Colombia en daarom is het vliegveld een van de drukst bezochte van Colombia. Het is een gezellige havenstad in het noordwesten. De naam Cartagena is afkomstig van de Spaanse gelijknamige stad Cartagena. De Colombiaanse naam voor de stad is Cartagena de Indias.


 • Goede vliegticket Colombia info? Deel deze pagina!