•  

  See Buy Fly

   


 • See Buy Fly | Het staat voor voordelig tax free shoppen in de bruisende wereld van tax free Schiphol shopping. See Buy Fly, niet de makkelijkste te spellen naam (door reizigers ook wel gespeld als See By Fly, See Fly Buy, See Buy and Fly of zelfs See Bye Fly). Tax free shopping is onder Nederlanders en buitenlandse toeristen enorm popualair. De leukste merken vind je namelijk in de See Buy Fly winkels op Schiphol, waar je goed kunt shoppen door de mooie aanbiedingen voor parfum, chocola, sigaretten, zonnebrillen en nog veel meer producten. Je kunt de folder en de website van See Buy Fly gebruiken om vooraf te bekijken welke merken, producten, winkels, kortingen en aanbiedingen Schiphol voor u in petto heeft. Het aanbod wisselt regelmatig. Iedere twee maanden vernieuwen ze de aanbiedingen. Bekijk dus voordat je gaat vliegen goed of er producten in de aanbieding zijn die je wilt aanschaffen voordat je gaat genieten van je welverdiende backpackreis, vakantie, stedentrip, reis of business trip.

 • See Buy Fly korting met kortingsvoucher


  Ga je backpacken in Zuid-Amerika of een ander continent, op reis of gewoon op vakantie en ben je te vroeg op Schiphol omdat je 2 uur voor het vertrek van je vlucht aanwezig moest zijn? Dood dan de tijd met wat See Buy Fly shop plezier op Schiphol. Ben je net door de security check heen en wel even toe aan iets leukers dan dat en ben je op zoek naar een nieuwe parfum, chocola, cosmetische producten, drank, cadeautjes of een nieuwe zonnebril? Doe deze aankopen dan net voordat je het vliegtuig in stapt met maar liefst €5 korting. Dat is op een aankoop van €25 maar liefst 20% EXTRA KORTING. Profiteer nu ook en ontvang GRATIS een kortingsvoucher van maar liefst €5 en bespaar door de See Buy Fly shopkorting te scannen als je een aankoop doet van minimaal €25 in een van de winkels op Schiphol.

 • See Buy Fly aanbiedingen en korting aanvragen


  Op zoek naar goede See Buy Fly aanbiedingen? Dan is deze zomerse aanbieding de beste aanbieding die je de komende tijd kunt vinden. Gratis €5 korting, wie wil dat nou niet? Wil jij deze korting ook? Vraag dan vandaag nog GRATIS de kortingsvoucher aan. Het enige wat je moet doen is op een van de paarse knoppen hieronder klikken en de volgende informatie achterlaten in onderstaand formulier:

  Voornaam, Tussenvoegsel, Achternaam, Postcode, Huisnummer, eventueel Toevoeging huisnummer, E-mailadres en de dag waarop je gaat vliegen. Als je de dag van vertrek doorgeeft, dan kan er een reminder gestuurd worden voordat je gaat vliegen. Er wordt dan een email gestuurd met een herinnering voor het gebruik van de See Buy Fly kortingsvoucher. De See Buy Fly kortingsvoucher zal naar je E-mailadres toegestuurd worden, waar je hem kunt downloaden en eventueel kunt uitprinten.

 • See Buy Fly folder


  Ben je benieuwd wat je allemaal kunt kopen bij See Buy Fly? Kijk dan snel naar de nieuwe campagne ‘Time for Summer Shopping’ van See Buy Fly! Deze zomer neemt See Buy Fly je mee op reis door het indrukwekkende en goed geprijsde aanbod van Schiphol. De special offers staan centraal (meer dan 100 producten en speciale aanbiedingen die je niet mag missen deze zomer). Bij aankoop van een Special Offer (minimaal 10 euro) krijg je bij See Buy Fly een mooie canvas tas cadeau. Interessant? Bekijk hier dan de nieuwe See Buy Fly folder waar je het aanbod, prijzen en meer informatie kunt vinden van de producten. Bekijk voordat je op de luchthaven bent al het aanbod in de folder en/of op de website en bepaal wat je wilt gaan kopen in de See Buy Fly winkels.

 • De kortingsvoucher voorwaarden


  Als je de kortingsvoucher wilt gaan aanvragen, dan zul je akkoord moeten gaan met voorwaarden en kun je je tegelijkertijd aanmelden voor mailings van Schiphol met nieuws, ontwikkelingen, aanbiedingen, kortingen, winacties en activiteiten van Schiphol. De voorwaarden voor de zomercampage van de "See Buy Fly kortingsvoucher" kun je hieronder doornemen.

  • De voucher heeft een unieke code die één keer te gebruiken is.
  • Geldig voor aankopen van minimaal €25 op parfums, cosmetische producten, zonnebrillen, drank en chocola.
  • Per transactie kun je maar één voucher inleveren.
  • De voucher is niet in te wisselen voor contant geld.
  • Het kopiëren, reproduceren, veranderen of manipuleren van de See Buy Fly kortingsvoucher is niet toegestaan.
  • De voucher is wel geldig in combinatie met de actuele ‘Special Offers’, maar niet met andere (voucher) acties.
  • De See Buy Fly kortingsvoucher is geldig tot en met 31 december 2019

 • Duidelijke See Buy Fly €5 kortingsvoucher uitleg? Deel!