•  

  Backpackspullen 

    • Backpackspullen.nl | De specialistische website Backpackspullen.nl van Battler richt zich specifiek op backpackspullen voor alle type backpackers. Met een ruim aanbod van gerenommeerde merken (zowel betaalbare als high-end merken), de mogelijkheid om advies te krijgen over de backpackspullen via telefoon en live chat, het gratis verzenden van backpackspullen pakketjes binnen Nederland en België en dat als je op werkdagen voor 23:45 uur besteld, dat je dan je spullen de volgende dag in huis hebt, dat maakt Backpackspullen.nl tot een hele fijne en betrouwbare webshop voor backpackers. Door heldere communicatie en goede adviezen helpen de medewerkers van Backpackspullen.nl en de webshop je bij het doen van de juiste aankoop van vrijwel alle benodigde reisartikelen die je nodig hebt als je gaat backpacken in Zuid-Amerika of elders in de wereld. Denk bijvoorbeeld eens aan backpackspullen zoals backpacks, packing cubes, flightbags, daypacks, reistassen, tenten, slaapartikelen en veel handige reis accessoires van bekende en betaalbare merken. 


 • De Sarhino fightbag en regenhoes

   

  Een uniek product van Backpackspullen.nl is de eigen flightbag die ze op de markt hebben gebracht met de prachtige naam "Sarhino". De Sarhino flightbag staat voor absolute kwaliteit met een mooie gedachte erachter. Daar straks meer over. Als je een backpack goed wilt beschermen, dan is een flightbag als deze eigenlijk onmisbaar. De Sarhino flightbag geeft bijvoorbeeld een goede bescherming tegen transport (in vliegtuig, boot of bus waar je de backpack vaak moet achterlaten in een bagageruim) en voor weersinvloeden zoals regenbuien, sneeuw of hagelbuien. Zeker als je gaat backpacken in Zuid-Amerika weet je nooit in wat voor weer je terecht komt, dus kun je je maar beter voorbereiden op alle weersomstandigheden, door de Sarhino Shield flightbag en regenhoes in één aan te schaffen. Qua formaat moet je denken aan backpacks van 50 tot 70 liter waar deze flightbag omheen kan. Door de "kissing sliders" van de rits van de Sarhino Shield kun je hem eenvoudig afsluiten met een los hangslotje. Een ander voordeel van deze flightbag is dat als je hem als regenhoes gebruikt dat je dan het draagsysteem altijd kunt blijven gebruiken, doordat je de achterkant kunt oprollen. Je hoeft je geen zorgen te maken dat de hoes los gaat zitten, want de Sarhino is te verstellen met een trekkoord, zodat hij altijd strak om je backpack blijft zitten.


 • De mooie gedachten achter Sarhino

   

  Bescherm wat je lief hebt. Oftewel "Protect what you love". Niets meer of minder dan dat is het motto van Sarhino. Je backpackpullen en dan met name je backpack bescherm je met de Sarhino. Omdat Backpackspullen.nl verder kijkt wat er in de wereld gebeurt dragen zij graag een steentje bij om de wereld waar we met z'n allen zo ontzettend van genieten een stukje beter te maken. Mede daarom zet Backpackpullen.nl met hun Sarhino flightbag zich graag in voor de bescherming van de neushoorn in Zuid-Afrika. Wij zien natuurlijk graag een soortgelijk initiatief ter bescherming van dieren in Zuid-Amerika, maar de gedachten achter de Sarhino vinden wij wel helemaal goed. Als meer commerciële bedrijven dit zouden doen, dan was de wereld nog mooier dan hij al is. De neushoorn in Zuid-Afrika lijden enorm onder stropers die uit zijn op het ivoor van de hoorn. Dit ivoor gaat vaak richting Azië, waar het met name gebruikt wordt voor alternatieve geneeskunde en de daarbij horende medicatie. Klinklare onzin natuurlijk, want dit is op niets minder dan bijgeloof gebaseerd. Het ivoor van de hoorn is helemaal geen geneesmiddel of medicijn. Het is eigenlijk te vergelijken met nagels van een mens en heeft geen enkel medisch effect. Als jij een Sarhino product koopt, dan help jij mee om deze prachtige dieren te beschermen en dit bizarre bijgeloof de wereld uit te helpen. Een deel van je geld wordt namelijk gebruikt om deze stroperij tegen te gaan. Een prima en mooi inititatief vinden wij! Welk bedrijf volgt?


 • Video Backpackspullen

   


 • Fan van Backpackspullen? Deel via de social buttons (rechts)!