•  

  Travel Active 

    • Travelactive.nl | Ben je gaan backpacken in Zuid-Amerika en zo verliefd geworden op het hele continent of op een bepaald land, maar is je budget voor het grootste deel op? Dan kan een uitwisselingsprogramma uitkomst bieden. Zo kun je bijvoorbeeld Au Pair worden, op een high school gaan studeren, een taalreis maken om bijvoorbeeld Spaans te leren, vrijwilligerswerk doen of een Work & Travel reis maken. Een van de bekendste partijen in Nederland die zich al meer dan 30 jaar bezig houdt met uitwisselingsprogramma's is Travel Active. Zij hebben veel ervaring met culturele uitwisselingen en bieden diverse programma's aan in Zuid-Amerikaanse landen zoals PeruEcuadorChiliBraziliëBolivia en Argentinië. Ze hebben een door vele ervaringen van voorgangers samengesteld ruim aanbod aan programma's.

  Verbreed je horizon


  Of je nou een jonge student bent die van backpacken en het opzoeken van avontuur houdt of al wat op leeftijd bent, maar graag meer van de wereld wilt ontdekken, er is voor ieder wat wils om een internationaal avontuur aan te gaan. Verbreed je horizon en trek er net als jaarlijks zo'n 3000 anderen via Travel Active op uit om meer van de wereld te zien dan Nederland. Kies voor jezelf en kies voor een fantastische internationale ervaring die niemand je meer af kan nemen. Iedere medewerker van Travel Active weet waar die het over heeft, omdat ze stuk voor stuk in het buitenland werkte, woonde of studeerde en zijn daarom in staat om je te voorzien van de beste begeleiding en het geven van de juiste adviezen. De dienstverlening van Travel Active is daardoor professioneel en kwalitatief gezien van een hoogstaand niveau. Travel Active is in 30 jaar uitgegroeid van kleine startup tot de grootste uitwisseling organisatie van Nederland.


 • Kennis en ervaring om jou te helpen

   

  Een enthousiast team, dat overloopt van kennis en ervaring staat voor je klaar om je bij te staan in een van de grootste avonturen van je leven. Niet alleen in Nederland staan zij je bij, maar ook door de diverse partners die zij hebben in het buitenland kan Travel Active jou ook op locatie bij staan en alle benodigdheden regelen om aan jouw wensen en behoeften voor een buitenlands avontuur te voldoen. Zo hoef jij je daar niet druk om te maken en kun jij doen waar een uitwisseling programma voor bedoeld is; leren, beleven, ontdekken en vooral genieten. Overwin je angsten, ga gewoon en creëer herinneringen voor het leven. Zij regelen de reis (mits dit onderdeel is van het door jou gekozen programma), het programma, alle rompslomp er omheen en jij hebt alleen de lusten en niet de lasten. Klinkt goed, toch? Twijfel je nog? Kijk dan eens naar de speciale infodagen van Travel Active. Daar kun je al je vragen die je hebt stellen en kun je oude deelnemers ontmoeten om te vragen naar hun tips en ervaringen in het buitenland. Zo krijg je een goed beeld van wat je te wachten staat. Naast de infodagen die zij organiseren is er ook de mogelijkheid om op kantoor langs te komen en een persoonlijk gesprek aan te gaan met een van de professionals van Travel Active.


 • Handige reistools in "mijn Travel Active"

   

  Het leuke van op reis gaan met Travel Active is dat er op hun website ook diverse mogelijkheden zijn om mensen op de hoogte te houden van je avonturen en je kunt er ook handige reisgerelateerde tools vinden, zoals een persoonlijke kluis (digitaal) voor al je belangrijkste reisdocumenten, maar ook voor het opslaan van je mooiste verhalen, foto's en video's. Op de site kun je ook je online reisdagboek beheren, sms-en en gebruik maken van het Travel Active forum in je eigen mijn Travel Active account. Registreer, log in en kom in contact met andere reizigers die ook nog gaan of al geweest zijn en hun ervaringen met je kunnen delen. Zoek het avontuur op en laat Travel Active je daarbij helpen.


 • Video Travel Active

   


 • Fan van Travel Active? Deel via de social buttons (rechts)!