•  

  Tasman verzekeringen

    • Tasmanverzekeringen.nl | Tasman staat voor verzekeringen met goede voorwaarden tegen scherpe premies, waarbij kwalitatieve informatievoorziening en correcte afhandeling vóór, tijdens en na je reis hoog in het vaandel staan. Wel zo fijn als je een aantal weken, maanden of jaren gaat backpacken in Zuid-Amerika in landen als Argentinië, BraziliëChili of Colombia. Naast Tasman zijn er meerdere aanbieders van lange verblijf in het buitenland verzekeringen, maar wat Tasman nou juist zo bijzonder maakt is dat ze naast een hoog service niveau (hier ben je geen nummertje) ook een speciale backpack verzekering aanbieden. Naast de backpack verzekering (daarover straks meer) heeft Tasman ook verschillende reisverzekeringen die gericht zijn op personen die voor diverse redenen naar het buitenland gaan en daar vaak langer dan gemiddeld verblijven. Het mooie is dat je zelf een customized verzekeringen pakket samen kunt stellen welke is aangepast op je reisdoelen, reiswensen en behoeften.


 • Ervaren medewerkers

   

  De ervaren werknemers weten wat er speelt en wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn als je de plannen om naar het buitenland te gaan eindelijk eens wilt gaan realiseren. Bij Tasman weten we hoe lastig het soms is om de juiste keuzes te maken, terwijl je nog niet goed weet waar je in terecht gaat komen en waar je tegenaan gaat lopen. Zij helpen je daar graag bij en hebben de juist ervaring om je goed voor te lichten. Deze ervaring hebben de medewerkers onder andere opgedaan door de samenwerking met de reisspecialist Travel Active, dat gespecialiseerd is in het faciliteren van lange reizen naar het buitenland om bijvoorbeeld een taal te leren, om au pair te zijn, een high school studie te volgen, vrijwilligerswerk te doen of om te werken en te reizen tegelijk. Naast de samenwerking met Travel Active heeft Tasman ook een nauwe samenwerking met Allianz Global Assistance. Mede door de samenwerkingen met deze twee ervaren partijen kan Tasman jou een top reisverzekering product aanbieden. Je hebt bij dit product namelijk de vrijheid om je pakket naar eigen wens samen te stellen. Dit doe je door de losse verzekering modules met elkaar te combineren, tot je de perfecte verzekering hebt samengesteld die precies voldoet aan de doelen en reiswensen die jij voor ogen hebt. Zo combineer je kwaliteit (een goede verzekeringspartner) met betrouwbaarheid (door de schat aan ervaring en specialisme van Tasman Verzekeringen en Travel Active). Zo ben je verzekerd van een complete verzekering en kun je met een gerust gevoel je backpack om doen en het avontuur opzoeken.


 • De backpack verzekering

   

  Backpackers blijven vaak voor een langere periode in het buitenland om één of meerdere landen te ontdekken en als het budget niet toereikend genoeg is, dan werken ze soms ook gedurende het reizen om geld bij te verdienen om daarna weer verder te reizen. Om er voor te zorgen dat deze niet standaard reizen goed verzekerd zijn heeft Tasman de backpack verzekering in het leven geroepen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Zo zijn bij de backpack verzekering o.a. bijzondere sporten en avontuurlijke activiteiten meeverzekerd (gratis), bijzondere werkzaamheden die je als "werk en reis baantje" uitvoerd zijn ook gratis meeverzekerd en er zit een voordelige primaire dekking voor medische kosten in je pakket, waarbij je de verdere invulling van het pakket ook nog eens zelf kunt samenstellen. Een goede toevoeging is de uitgebreide dekking die je kunt afsluiten voor S.O.S. Hulpverlening. Met deze hulpverlening ben je verzekert van een kosteloos vliegticket terug naar Nederland en weer terug naar je reisbestemming als iemand in je familie in levensgevaar is door ziekte of je te maken krijgt met het overlijden van een familielid. Daarnaast is ook het overkomen van familie naar het buitenland in nodgevallen meeverzekerd en krijg je ook een vergoeding voor eventuele noodzakelijke communicatiekosten. Met de S.O.S. Hulpverlening heb je dus al een vrij uigebreide dekking, maar in de backpack reisverzekering zijn ook je bagage, mogelijke ongevallen op reis en ziektekosten (zowel de primaire als de secundaire ziektekosten) allemaal meeverzekerd. Wil je echt helemaal compleet zijn, dan kun je ook nog een aansprakelijkheid en een rechtsbijstand verzekering mee verzekeren. • Fan van Tasman verzekeringen? Deel via de social buttons (rechts)!