•  

  Booking.com 

    • Booking.com | Als je gaat backpacken in Zuid-Amerika dan is de kans groot dat je een nacht doorbrengt in een hostel, hotel, B&B of een ander soort accommodatie. Bij veel backpackers is Booking.com dan de favoriete online partner om de boeking te maken. Hoewel de naam anders suggereert, is Booking.com van origine een Nederlands bedrijf. Booking is opgericht in Amsterdam in 1996 tijdens de opkomst van het internet. Inmiddels is het uitgegroeid tot een van grootste boekingsplatformen ter wereld. Booking.com, is van een kleine startup doorgegroeid tot een beursgenoteerd bedrijf. Het is onderdeel van Booking Holdings Inc. (NASDAQ: BKNG) en telt in totaal, wereldwijd al bijna 20.000 medewerkers die werkzaam zijn in maar liefst 198 kantoren in 70 landen.

  Booking.com wil reizigers verbinden


  De medewerkers van Booking kun je vaak herkennen door de grijze "backpack" (laptop rugzak) die ze met trots dragen. Samen delen de medewerkers de missie om mensen over de hele wereld te laten "beleven" in de breedste zin van het woord. Om dit te bereiken investeert Booking.com in technologische oplossingen die reizen en het boeken van reizen eenvoudiger maakt. Ze verbinden backpackers en andere reizigers aan het grootste aanbod van geweldige accommodaties, zoals hostels, hotels, appartementen, vakantiehuizen, B&B's, 5 sterren resorts, boomhutten, iglo's en nog veel meer.


 • Miljoenen hotels, hostels en meer


  De site en de app(s) van Booking zijn beschikbaar in meer dan veertig talen met meer dan 28 miljoen accommodaties die in meer dan 140.000 bestemmingen liggen in 230 landen en gebieden wereldwijd. Dagelijks worden er meer dan 1.5 miljoen kamernachten geboekt via Booking.com voor verschillende doeleinden. Of het nu gaat om een budget accommodatie in BraziliëArgentinië of Colombia of om een vakantie, zakenreis of familiebezoek in ChiliPeru of Bolivia, reizigers kunnen altijd eenvoudig en snel hun accommodatie boeken, zonder reserveringskosten en met de belofte dat de klant op het moment van boeken altijd voor de beste prijs boekt. Een groot voordeel voor klanten van Booking is dat het klantenserviceteam 24/7 te bereiken is en in meer dan veertig talen beschikbaar is.


 • Video Booking.com

   


 • Fan van Booking.com? Deel via de social buttons (rechts)!